Vacature: Controller

Controller (28-40 uur)

agriwereld – accuraat - leidinggeven

Vacature

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de volledige boekhouding en controlling van een van de vier werkmaatschappijen van Green Organics. Je stuurt in deze functie drie medewerkers aan die verantwoordelijk zijn voor facturatie, debiteuren- en crediteurenadministratie, in- en verkooporders verwerken en bankboekingen. Jij hebt op deze gebieden een controlerende functie. Je rapporteert aan de groepscontroller, die de financiële eindverantwoordelijkheid heeft over alle vier de Bv’s en de consolidatie voor de vier werkmaatschappijen verzorgt. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van de ingevoerde facturen en bankboekingen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van een intern financieel verslag van de werkmaatschappij met verkoopoverzichten, winst- en verliesrekeningen en de balans. Je verzamelt, controleert, verwerkt en analyseert hiervoor financiële gegevens van verkoop- en inkoopprocessen en vertaalt deze naar bruikbare rapportages. Ook verzorg je de BTW- aangifte. Daarnaast zorg je voor de jaarafsluiting en bereid je de jaarrekening voor. Kortom: jij draagt zorg voor een perfecte boekhouding van deze werkmaatschappij. 

Er wordt nu nog gewerkt met Prima software aangevuld met Excel, maar in de nabije toekomst wordt de overstap gemaakt naar Microsoft Dynamics NAV. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO- niveau en ervaring in een (assistent) controllersrol. Voor jou is deze functie een logische vervolgstap in je carrière. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pre, net als kennis van Microsoft Dynamics NAV. Je woont in de omgeving van Dronten. Je bent aantoonbaar geen jobhopper.

Persoonskenmerken

Je bent cijfermatig sterk onderlegd en je werkt nauwkeurig, gestructureerd en goed georganiseerd. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en geniet ervan als een boekhouding perfect onder controle en tot in de puntjes geregeld is. Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen stelt je in staat verbanden te leggen en gegevens te doorgronden. Managen doe je op ontspannen en respectvolle wijze; je weet hoe je collega’s in hun kracht kunt zetten en hoe je hun talenten ontwikkelt. Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling, die zich thuis voelt in een internationale organisatie. Bovenal ben je een prettige collega en heb je net als de anderen een hands-on en op samenwerking gerichte werkmentaliteit.  
 

Bedrijfsomschrijving

Green Organics in Dronten is een toonaangevende, snel groeiende, internationaal opererende handelsonderneming in biologische Aardappelen, Groenten & Fruit. Vanuit het kantoor in Dronten heeft Green Organics over heel Europa, maar ook daarbuiten contacten met alle spelers in de biologische markt. Dagelijkse contacten met leveranciers en afnemers zorgen ervoor dat zij vraag en aanbod van biologische AGF goed op elkaar af kunnen stemmen. Door middel van een sterk netwerk is Green Organics in staat om de vraag uit de markt te vertalen naar de productie op de teeltbedrijven. 
 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus. 

Publicatiedatum: 17-05-2017