Ondernemers slaan Handen ineen voor Kamper topsporter

De ondernemers Jan Groen en Wimfried van Kesteren hebben de krachten gebundeld voor Harjan Visscher, zodat deze talentvolle Kampenaar zijn topsport kan blijven bedrijven en zo mogelijk naar een nog hoger niveau kan tillen.

Nog niet zo lang geleden verdedigde hij de clubkleuren van de Kamper korfbalvereniging Wit Blauw. Tegenwoordig speelt de 20-jarige Visscher voor DOS'46 in Nijeveen en sinds kort ook voor Oranje. De ster van de Kampenaar is rijzende, maar ook reizende. Zijn werk bij het Dronter bedrijf Green Organics van Jan Groen, kan hij alleen met topsport combineren door veel te reizen. Zonder auto is dat reizen tussen Kampen, Dronten, nationaal sportcentrum Papendal en Nijeveen, behalve prijzig ook bijzonder tijdrovend. En daarom gooide de vader van Harjan maar eens een balletje op over sponsoring, bij Wimfried van Kesteren, eigenaar van de gelijknamige Renault dealerbedrijven in Kampen en Zwartsluis.

 

"Wij nemen de sponsoring van de Renault Twingo voor onze rekening en Green Organics betaalt de bestickering. Belangrijkste reden om dit te doen, was dat wij op deze manier ons bedrijf kunnen verbinden aan topsport en topprestaties", aldus Wimfried van Kesteren.

Bij Jan Groen, eigenaar van Green Organics lagen er al verbindingen. Green Organics is hoofdsponsor van de korfballers van Wit Blauw en bovendien de 'flexibele' werkgever van Harjan Visscher. "Hij kan nu zijn opleiding in communicatie mooi in de praktijk brengen bij Green Organics en zich tevens verder ontwikkelen in de korfbalsport."

Voor de 1.97 centimeter lange Harjan Visscher is de Twingo behalve een uitkomst ook een verrassing. "De Twingo is een hele leuke auto, verrassend ruim. Ik kan er prima inzitten, de voorstoel hoeft er niet uit", besluit Harjan Visscher breed lachend.

Publicatiedatum: 14-11-2017