Over Green Organics

De groeiende biologische markt heeft behoefte aan duidelijkheid en continuïteit. Er is geen marktprobleem, er is een afstemmingsprobleem. Wij zoeken eerst onze afnemers, bekijken de vraag en anticiperen daarop door gericht te produceren. Dit is absoluut nodig want het gaat om dure producten en dure productiemethoden.

Volledige beheersing van de productkolom leidt tot een optimale afstemming, betrouwbaarheid en traceerbaarheid voor zowel onze leveranciers als afnemers. Samen met u werken wij aan een duurzame productie en verkoop van biologische producten. Een open en betrouwbare relatie is de basis voor succes!

Het invullen van de verwachtingen en wensen van onze afnemers is ons doel. Wij fungeren eigenlijk als uw probleemoplosser. Problemen moedigen ons altijd aan om oplossingen te zoeken. En die vinden we doorgaans ook. Daar kunt u op rekenen.

Tenslotte is Green Organics volop actief in de branche. Zo is Jan Groen voorzitter van het comité Biohandel van Frugiventa en is hij afgevaardigde van de VBP in de door Bionext georganiseerde Ketengroep Akkerbouw en vollegrondsgroenten.