De agrarische wereld honderd
procent biologisch maken

DE MISSIE VAN

Green Organics

Green Organics

Green Organics is in 2030 Europees marktleider in biologische aardappelen, groenten en fruit. Dat is onze ambitie. Niet vanwege de omvang, maar vooral vanwege onze droom om de agrarische wereld honderd procent biologisch te maken. Wij willen onze positieve invloed zo ver mogelijk laten reiken, als de groene motor voor de biologische markt.

We kunnen het niet alleen. Daarom steekt Green Organics veel energie in de warme relaties met zaadproducenten, telers en afnemers. Samen met de andere partijen kijken we continu wat er beter kan. We zijn partner voor alle betrokken partijen.
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Mede daardoor zijn ook onze ketenpartners open en transparant. Telers weten voor wie ze telen en afnemers zien met eigen ogen hoe het eraan toegaat op de akker. Green Organics is de trotse verbinder. Concurrentiebedingen kennen we niet; we geloven in ieders kracht. Samen zijn we allemaal op ons best.

We werken ook voortdurend aan ons eigen proces. Onze fieldmanagers lopen voorop in biologische productie en teelt. Onze afdeling kwaliteit stroomlijnt de processen. En onze commercieel experts realiseren eerlijke prijzen in de hele keten.
Met de aanwas van jonge, ambitieuze medewerkers houden we ons team fris en up to date. Onze teamleden mogen een leven lang leren. Ze volgen trainingen en cursussen die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling en versterking van de keten. Samen maken we de wereld honderd procent biologisch. Green Organics. Together we care

Missie Green Organics

  • Green Organics gelooft in de kracht van verbonden biologische AGF-ketens, door zorg te dragen voor alle schakels en oog te hebben voor een ieders belang in de hele keten.
  • Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de keten optimaal te organiseren en werken daarbij vanuit langdurige duurzame relaties. De markt kan 100 procent op ons vertrouwen ten aanzien van kwaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.
  • Wij maken dit waar met een ambitieus, swingend, warm, betrokken en betrouwbaar team van medewerkers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Met onze biologische kijk op de wereld draagt Green Organics bij aan de aarde. Ook dichtbij huis helpen we de maatschappij verder, met sponsoring van lokale sportverenigingen:

Kamerkoor Kavóca Kampen (hoofdsponsor)
Voetbalvereniging Go Ahead Kampen (topsponsor)
Korfbalvereniging Wit-Blauw / Green Organics Kampen (hoofdsponsor)
Zeilteam Skûtsje Gerrit de Vries